Trouwen in 1

Verstuur een originele huwelijksuitnodiging

Je gaat trouwen? Dat is geweldig nieuws! Nu is het zaak om een uitnodiging voor het huwelijk te versturen. Je wilt immers dat iedereen op je bruiloft aanwezig kan zijn. Want het is natuurlijk jullie speciale dag, en deze moet onvergetelijk zijn!

Maar wat dient er in een uitnodiging te staan? En zijn er manieren om een originele uitnodiging te versturen? In dit artikel gaan wij je daar in ieder geval meer over vertellen, zodat je op een unieke manier iedereen kan uitnodigen. Hieronder lees je meer:

Welke informatie moet er in een uitnodiging voor het huwelijk staan?

Wat allereerst in je uitnodiging huwelijk dient te staan: de namen van het bruidspaar. Zo weten de gasten om wie het gaat. Daarnaast is het belangrijk om de trouwdatum te vermelden. Hierdoor kan iedereen een gaatje vrij houden in de agenda. 

Verder is het ook van belang om de locatie te vermelden waar de trouwceremonie wordt volbracht. Zodat iedereen ook aanwezig kan zijn wanneer het ‘eventuele’ ja-woord wordt gegeven. Althans daar gaan we wel vanuit natuurlijk. 

Na de ceremonie volgt vaak de receptie en het eventuele trouwfeest. Die specifieke locatie mag uiterard ook niet ontbreken op de uitnodiging voor jullie bruiloft. Tenslotte, is het ook handig om een routebeschrijving te noteren. Hierdoor weten de bruiloftsgasten  exact tot in de puntjes op welke trouwlocatie zij aanwezig moeten zijn.

Maar waarom zou je kiezen voor zo’n stoffige uitnodiging, terwijl je ook op een creatieve manier iets kunt versturen. Daarbij moet je denken aan de zogeheten: Pop up kubus

Een creatieve aanpak? kies voor een Pop up kubus

Zoals we al aangaven, is het versturen van een originele uitnodiging iets wat uniek is. En een keer wat anders dan al die standaard uitnodigingen. In plaats van een standaard uitnodigiing,  kun je ook voor een originele en leuke Pop up kubus gaan.

Zo’n Pop up kubus, is een direct mail methode die je kunt toepassen in het bedrijfsleven, maar deze is ook erg makkelijk in je privéleven. Deze kubus kun je aan alle kanten voorzien van de informatie, die je wil. Zodat jouw bruiloft boodschap op een leuke manier overkomt en dat je bruiloft uitnodiging er ook nog eens mooi uitziet.

Wil je het helemaal feestelijk aanpakken? Dan kun je er ook nog voor kiezen om een confetti springkubus te versturen. Zodra de ontvanger het kaartje openmaakt worden zij feestelijk begroet en zet je gelijk de toon voor je toekomstige bruiloft. 

Hopelijk mag je door deze informatie, voortaan op een leuke manier je uitnodiging versturen. Of het nou een zakelijk of een privé doel heeft. Maakt in dit geval niet uit direct mail, is een handige en unieke manier om je doelgroep te bereiken.